Aicinām mazuļus iepazīt aizraujošo grāmatu pasauli “Pūces skoliņā”

Kad aizvadīta aizraujoša un spilgtiem notikumiem bagāta vasara, ir īstais laiks, lai iepazītu interesanto grāmatiņu pasauli Ogres Centrālajā bibliotēkā.

Bērnu literatūras nodaļa jau astoto gadu pēc kārtas aicina mazos ogrēniešus uz nodarbību ciklu “Pūces skoliņa”.

Bērniem tā būs iespēja iepazīt plašo grāmatu un bibliotēkas pasauli, apgūt pirmās prasmes darbā ar grāmatu un dažādas gudrības, bet vecākiem – radoši līdzdarboties, gūt jaunas idejas, dalīties pieredzē, pārrunāt ar bērniem saistītus jautājumus un dažādot savu ikdienu, kas mammām un tētiem nav mazsvarīgi.

Katra mēneša pēdējā piektdienā plkst.10.00 uz bibliotēku aicinām pirmsskolas vecuma bērnus vecumā no 3 līdz 5 gadiem, kuri neapmeklē bērnudārzu, lai draudzīgā atmosfērā kopā ar grāmatiņām iepazītu Latvijas meža zvērus, norises dabā, pasaku valstību un svētku tradīcijas, kā arī uzzinātu par drošību mājās un uz ielas.

Kopā varēs lasīt, vingrināt pirkstiņus veidojot, zīmējot un krāsojot, kā arī mīļi sveikt viens otru svētkos un spēlēt spēles.

Pašus izturīgākos un apzinīgākos skoliņas apmeklētājus, absolvējot skoliņu nākamā gada maija beigās, gaida jauks pārsteigums.

Pirmā nodarbība notiks 29.septembrī plkst.10.00 Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā. Pirmā tēma – “Aizraujošajā grāmatu pasaulē”.

Lūgums iepriekš pieteikties, zvanot uz tel. nr.: 28618558.

Nodarbības ir bezmaksas.

 

Informāciju sagatavoja Sandra Nikolajeva, Ogres Centrālās bibliotēkas galvenā bibliotekāre