Jūlijs Ogres Centrālajā bibliotēkā

No 1.jūnija līdz 31.augustam Ogres Centrālā bibliotēka strādā pēc vasaras darba laika. Pieaugušo literatūras nodaļa ir atvērta darba dienās no plkst. 11:00 līdz 18:00, Bērnu literatūras nodaļa ir atvērta no plkst. 10:00 līdz 17:00. Sestdienās un svētdienās bibliotēka ir slēgta. Tā ir slēgta arī katra mēneša pēdējā ceturtdienā, kad bibliotēkā ir spodrības diena.

Vasaras periodā grāmatas un citus izdevumus iespējams nodot grāmatu nodošanas iekārtā pie bibliotēkas ēkas 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.

9.jūlijā Ogres Centrālā bibliotēka būs slēgta sakarā ar valsts piešķirto brīvdienu Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku sakarā.

10.jūlijā tehnisku iemeslu dēļ Ogres Centrālās bibliotēkas Pieaugušo un Bērnu literatūras nodaļās netiks izsniegtas grāmatas līdzņemšanai uz mājām. Grāmatas varēs nodot gan Pieaugušo un Bērnu literatūras nodaļu abonementos, gan grāmatu nodošanas iekārtā pie ieejas bibliotēkā.

Pakalpojumi, kas pieejami Ogres Centrālās bibliotēkas lasītavās, 10.jūlijā būs pieejami.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

 

Ogres Centrālās bibliotēkas Pasākumu zālē līdz 17.augustam apskatāma radošo darbu izstāde “Dubultais čilītis”. Tajā apskatei izvietoti biedrības “Rasas krāsas” pieaugušo kultūras un mākslas studijas dalībnieku – Daces Līvas, Intas Liepiņas, Kaspara Vilcāna, Kristīnes Suslovas, Letīcijas Priedītes, Tīnas Grīntāles un Elvīras Langmanes darbi. Izstāde tiek rīkota Ogres Centrālās bibliotēkas pasākumu cikla “Ogrēnieši rada un rāda” ietvaros.

No 2. līdz 31.jūlijam Ogres Centrālās bibliotēkas Pieaugušo literatūras nodaļas lasītavā apskatāma novadpētniecības izstāde “Laikmeta liecības. Ogres Centrālajai bibliotēkai – 90!”.

No 27.jūnija līdz 16.jūlijam Ogres Centrālās bibliotēkas Pieaugušo literatūras nodaļas lasītavā apskatāma tematiskā literatūras izstāde “Latvija dzied, dejo, gavilē!”.

Bērnu literatūras nodaļa visu vasaru aicina mazos lasītājus uz bibliotēku gan lasīt grāmatas, gan piedalīties erudīcijas un radošajos konkursos. Konkursi šajā vasarā daudz – “Vasaras krikumiņi”, “Mācies izdzīvot dabā!”, “Jubilejas torte Ogrei” u.c.

Tiekamies bibliotēkā!