Bibliotēka pakāpeniski atsāk darbu

Ogres Centrālā bibliotēka no 13.maija atsāk lietotāju apkalpošanu, izsniedzot lasītāju iepriekš pieprasīto, rezervēto literatūru.

Lai izvairītos no drūzmēšanās, aicinām Ogres Centrālās bibliotēkas lasītājus interesējošo literatūru pasūtīt iepriekš, zvanot pa tālruni: 65071947 vai 25456699, vai rakstot uz e-pastu lasitava@ocb.lv vai  rezervēt grāmatas bibliotēkas elektroniskajā katalogāhttps://ogre.biblioteka.lv/Alise/lv/home.aspx (ja ir saņemti autorizācijas dati – lietotājvārds un parole).

Lūdzam gaidīt zvanu no bibliotēkas, lai vienotos par izdevumu saņemšanas laiku.

Ierodoties pēc pasūtītajām grāmatām,  lūgums zvanīt pa tālruni: 65071947 vai 25456699. Grāmatas tiks izsniegtas pie bibliotēkas ieejas durvīm.

Iepriekš Ogres Centrālajā bibliotēkā paņemto grāmatu nodošanai aicinām izmantot grāmatu nodošanas iekārtu/kasti, kas atrodas pie bibliotēkas ieejas. Nodotās grāmatas tiks ievietotas  karantīnā uz 10 dienām. Tikai pēc karantīnas grāmatas tiks atrakstītas no lasītāja konta un ievietotas krājumā. Lūdzam nesatraukties, ja izsniegto grāmatu čekā uzrādās nodotas grāmatas!

Grāmatu nodošanas iekārta/kaste nav paredzēta dāvinājumiem. Par iespējām nodot dāvinājumus lūdzam sazināties ar bibliotēku.

Visās Ogres novada bibliotēkās joprojām nenotiks nekādi publiskie pasākumi.

Lai pasargātu viens otru no inficēšanās, bibliotēkas ievēros sanitārās drošības noteikumus.

Izturēsimies ar atbildību pret savu un līdzcilvēku veselību!