Konkursa “Grāmatu REMIX” uzvarētājs noskaidrots!

Ogres Centrālās bibliotēkas (OCB) rīkotajā grāmatu muguriņu dzejas vai spārnoto teicienu konkursā “Grāmatu REMIX” uzvarējis Evitas Šķēles iesūtītais radošais darbs. Tas ieguvis vislielāko sociālā tīkla Facebook lietotāju atsaucību – 34 “patīk”.

Bibliotēku nedēļas ietvaros OCB izsludināja konkursu “Grāmatu REMIX”.

Izmantojot grāmatu muguriņas vai OCB elektronisko kopkatalogu, ikviens bija aicināts radīt oriģinālu dzeju vai spārnotu teicienu un līdz 27.aprīlim tekstā vai foto formātā nosūtīt uz OCB.

Iesūtītie darbi tika publicēti sociālā tīkla Facebook OCB profilā un līdz 7.maijam ikviens tika aicināts nobalsot par sev tīkamāko grāmatu muguriņu dzeju vai spārnoto teicienu.

Konkursā piedalījās 17 dalībnieki un pavisam tika iesniegti 123 radošie darbi – grāmatu muguriņu dzeja vai spārnotie teicieni. Daži no dalībniekiem bija iesnieguši vērtēšanai tikai vienu darbu, daži vairākus. Ar visvairāk darbiem konkursā piedalījās Ilga Rēdmane, iesūtot 27 radošos darbus.

OCB sirsnīgi pateicas visiem konkursa dalībniekiem! Ar uzvarētāju sazināsies personīgi, lai vienotos par balvas saņemšanu.