65071947 info@ocb.lv Brīvības iela 35, Ogre, LV-5001

Izdevniecība: Latvijas Mediji
Izdošanas gads: 2019
Lappušu skaits: 191
Pasūti izdevumu katalogā

Grāmatā atradīsiet jaunākajos pētījumos balstītas atziņas par to, kas veido uzturu:
– kā gudri kombinēt produktus?
– kas ietekmē ēšanas paradumus un uztura izvēles?
– kā domas ietekmē uzvedību?
– kas bērnam būs garšīgi un veselīgi?
– kuri ēdieni mazina stresu un ārstē?
– kā nepārēsties svētkos?
– kādā šķīvī pasniegt ēdienu ir veselīgi?
Alise Kindzule (1989) ir dzimusi Rīgā. Ieguvusi bakalaura profesionālo grādu veselības aprūpē un uztura speciālista kvalifikāciju, kā arī veselības zinātņu maģistra grādu uzturzinātnē Rīgas Stradiņa Universitātē (RSU). Zināšanas papildinājusi Sporta izglītības aģentūrā, iegūstot C kategorijas trenera apliecību hokejā. Profesionāla uztura speciāliste, daudzus gadus strādājusi par konsultanti dažādos medicīnas centros, lasījusi RSU lekcijas sporta uztura jautājumos topošajiem uzturzinātnes maģistriem, šobrīd vada LIDO “Uztura skolu”, piedalās dažādos slimību profilakses un veselības veicināšanas pasākumos un projektos un sniedz padomus tiem, kuri vēlas uzlabot savas attiecības ar uzturu.

Search