EBSCO datu bāzes bezmaksas izmēģinājums no 15.septembra līdz 15.novembrim

No 15.septembra līdz 15.novembrim Ogres Centrālajā bibliotēkā visiem apmeklētājiem pieejamas datubāzes EBSCO –  eBook Public Library Collection un Flipster  – bezmaksas izmēģinājuma versijas.

e-Books

eBook Public Library Collection –  aptver vairāk nekā 40000 e-grāmatu nosaukumu, kas speciāli atlasīti atbilstoši publisko bibliotēku lasītāju vajadzībām.

Kolekcija piedāvā gan populāru pieaugušo un jauniešu daiļliteratūru, gan plašu izglītojošu literatūras klāstu tādās jomās kā veselība un fitness, spēles, amatniecība, hobiji, medicīna, pavārmāksla, reliģija, atpūta un izklaide, ģeogrāfija, tirdzniecība, finanses, ģimene, laulība, folklora, sociālā un sabiedrības labklājība, mājsaimniecība u.c.

Flipster

Flipster ir nākamās paaudzes digitālo žurnālu risinājums, kas piedāvā lielu kvalitatīvas informācijas apjomu ļoti viegli pieejamā vidē gan datorā, gan mobilajās ierīcēs. Žurnālu tematiskais aptvērums – uzņēmējdarbība, māksla, mūzika, kulinārija, dārzkopība, atpūta un brīvais laiks, mode, veselība un fitness, aktualitātes u.c.

eBook Public Library Collection un Flipster bezmaksas izmēģinājuma versijas bez paroles ir pieejamas bibliotēkā, lietojot interneta vietnes adresi: http://search.ebscohost.com/