Konkurss “Grāmatu remix”

Bibliotēku nedēļas ietvaros Ogres Centrālā bibliotēka aicina savus lasītājus un bibliotēkas atbalstītājus iesaistīties konkursā “Grāmatu remix”.

Izmantojot grāmatu muguriņas, ikviens ir aicināts radīt oriģinālu dzeju vai spārnotu teicienu un līdz 27.aprīlim tekstā vai foto formātā nosūtīt uz e-pastu: info@ocb.lv. E-pastā lūdzam arī norādīt savu vārdu un uzvārdu.

Ikviens dalībnieks var sūtīt neierobežotu skaitu radīto dzeju vai spārnoto teicienu.

Kā radīt spārnoto teicienu vai dzeju?
Aicinām aplūkot savu grāmatu plauktu un sakārtot grāmatu nosaukumus dzejolī. Darīt to spontāni un ilgi nedomājot.

Ja mājas bibliotēkā nav plašs grāmatu krājums, aicinām izmantot Ogres Centrālās bibliotēkas elektronisko kopkatalogu https://ogre.biblioteka.lv/Alise/lv/home.aspx, atlasot grāmatu nosaukumus. Veidojiet savus oriģinālos teicienus vai dzeju un papildiniet to ar izmantoto grāmatu sarakstu (autori un nosaukumi).

Uzvarētāja noteikšana

Pēc 27.aprīļa iesūtītā dzeja un spārnotie teicieni tiks publicēti sociālā tīkla Facebook Ogres Centrālās bibliotēkas profilā.

Konkursa uzvarētājs būs dalībnieks, kura radītā grāmatu muguriņu dzeja vai spārnotais teiciens līdz 7.maijam būs guvusi vislielāko atsaucību – atzīmēta ar visvairāk “patīk”.

Apbalvošana tiks īstenota, tiklīdz būs iespēja tikties klātienē.

Piedaloties konkursā, dalībnieks piekrīt Ogres Centrālās bibliotēkas rīcībā nonākušā dalībnieka vārda, uzvārda un radošā darba teksta vai foto formātā publiskošanai.