Video ceļvedis pa Ogres Centrālo bibliotēku

Ogres Centrālās bibliotēkas darbinieki jūnijā piedalījās latviešu literatūras mecenāta “Baltic International Bank” lasīšanas un rakstniecības veicināšanas projekta “Bibliotēka” konkursā un radīja video ceļvedi pa bibliotēku. Tā scenārija autores un atbildīgās par režiju un safilmētā montāžu bija bibliotekāres Sandra Nikolajeva, Evija Mūrniece un Guna Ozola-Stulpāne.

Konkursa ietvaros bibliotekāri tika aicināti uzņemt dažas minūtes garu video, izvedot skatītājus ekskursijā pa bibliotēku un iesakot grāmatu lasīšanai senioriem, bērnu vecākiem, jauniešiem un bērniem. No saņemtajiem video tiks veidoti video sižeti par Latvijas bibliotēkām un bibliotekāriem, kas vasarā tiks publicēti projekta sociālo tīklu kontos un mājas lapā www.manabiblioteka.lv.

Ogres Centrālās bibliotēkas kolektīvs ar lielu aizrautību piedalījās konkursā. Radītais video ir unikāls materiāls, jo tajā atspoguļota bibliotēkas darbība pagaidu telpās Zvaigžņu ielā 4, kamēr notiek jaunās un modernās bibliotēkas ēkas Brīvības ielā 35 celtniecība.

Video tapšanā piedalījās gan bibliotēkas kolektīvs, gan tika iesaistīti lasītāji. Tā scenārija autores un atbildīgās par režiju un safilmētā montāžu bija Sandra Nikolajeva, Evija Mūrniece un Guna Ozola-Stulpāne. Aizkadra balss – Guna Ozola-Stulpāne.

Konkursā pavisam piedalījās 29 Latvijas bibliotēkas un par uzvarētājiem tika atzīti Tukuma bibliotēkas, Pārventas bibliotēkas un Jaunalūksnes bibliotēkas video.

Lai visiem skaista vasara un interesanta lasāmviela!

Grāmatas un citus izdevumus aicinām meklēt un pasūtīt: https://ogre.biblioteka.lv/Alise/lv/home.aspx