Noslēdzies konkurss “Reiz Ziemassvētkos…”

Veicinot Ziemassvētku noskaņas radīšanu un rosinot bērnus lasīt pasakas, Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa decembrī aicināja piedalīties interaktīvā tiešsaistes konkursā “Reiz Ziemassvētkos…”. Noskaidroti konkursa uzvarētāji.

Visiem, kuri vēlējās piedalīties konkursā, portālā www.pasakas.net bija jānoklausās vai jāizlasa Margaritas Stārastes pasaka “Rūķis – sveču lējējs” un tiešsaistē jāatbild uz 10 jautājumiem, pievienojot pareizā atbilžu varianta attēlu.

Pavisam konkursā piedalījās 58 pasaku mīļotāji. Vispareizāk un ātrāk atbildēt uz jautājumiem, teju 20 sekundēs, izdevies Samantai Kokorevičai, Sofijai Kārtiņai, Edvardam Burtniekos, Rutai Jankovskai un Kristīnei Smilškalnai. Visus šos dalībniekus lūdzam rakstīt uz e-pastu: info@ocb.lv, lai vienotos par balviņu un diplomu saņemšanu.

Pateicamies visiem, kuri piedalījās interaktīvajā tiešsaistes konkursā “Reiz Ziemassvētkos…”! Tiklīdz bibliotēka atkal būs atvērta apmeklētājiem, aicinām visus konkursa dalībniekus uz Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas abonementu, lai saņemtu pateicības balviņas un izvēlētos aizraujošas grāmatas lasīšanai.

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas galvenā bibliotekāre Sandra Nikolajeva