Tiekamies Bērnu salā 5.augustā!

Ogres Centrālās bibliotēkas lielā, labsirdīgā zive aicina Ogres iedzīvotājus un viesus pilsētas svētkos darboties radošajās darbnīcās un piedalīties viktorīnās bibliobusā Krasta laukumā.

Tur mazos apmeklētājus gaidīs košas, gan lielas, gan mazas zivis, jautrība un prieks. Bērni varēs mācīties izgatavot kustīgās papīra zivtiņas, bet tie, kuros valda sacensības gars, savstarpēji sacensties zivju mešanā, ātrajā mīklu minēšanā un vienādo ūdens iemītnieku pāru meklēšanā. Kādas vēl prasmes varēs pārbaudīt bibliotēkas zivju spēlēs, uzzināsi sestdien, 5.augustā atnākot uz Krasta laukumu laikā no plkst. 13.30 līdz 17.00.

Tur arī pats Ogres Centrālās bibliotēkas bibliobuss būs pārvērsts līdz nepazīšanai.

Ogres Centrālā bibliotēka gatavojas pilsētas svētkiem sadarbībā ar Ogres Jauniešu pašizaugsmes, kompetenču un sociāluzņēmējdarbības centru “O ISTABA” un, protams, ļoti nozīmīgs ir bibliotēkas darbinieku un mazo lasītāju ieguldījums.

Uz tikšanos sestdien!

 

Ogres pilsētas svētki DZĪVE IR UPE šogad norisināsies 4. un 5.augustā.

Piektdien, 4. augustā notiks gaismas, mūzikas un deju uzvedums “Upes stāsts” Krasta promenādē pie peldošās Ogres upes skatuves.

Sestdien, 5.augustā svētku dienu atklās ar laivu parādi, dienas garumā būs iespēja apmeklēt gan tirdziņu, baudīt vēlās brokastis Ogres upes krastā, kā arī sportot, apmeklēt pirts zinību un atpūtas salu un vakarā Krasta laukumā baudīt Jelgavas bigbendu un izdejoties zaļumballē ar grupu “Mākoņstūmēji”.

Vairāk par Ogres pilsētas svētkiem: www.ogresnovads.lv