Jauniešu literatūras lasītavā uzplauks Grāmat-koks

Sācies jaunais mācību gads, kas solās būt ļoti aizraujošs arī Ogres Centrālās bibliotēkas Jauniešu literatūras lasītavas apmeklētājiem!
Pagājušajā gadā pulcējāmies kopā, lai iepazītu 2022. gada Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas vecumposma 15+ grāmatu izlasi. No septembra līdz pat maijam tikāmies un diskutējām par grāmatām un uzzinājām, cik katra no tām ir vērtīga un interesanta.
Šogad vēlamies būt košāki un satikties kopā “Grāmat-kokā”, jo šīs sarunas vairs nebūs tikai par vienu grāmatu – esam auguši un krājuši pārdomas un sajūtas par grāmatām, līdz uzplaucis īsts grāmatu koks!
Jaunajā mācību gadā plānojam uz sarunu aicināt jauniešus, lai aprunātos par grāmatām un to tematiskajām izlasēm.
Katram, kuram lasīšana ir tuva, noteikti ir mīļāko grāmatu kolekcija ja ne mājās un grāmatu plauktā, tad sirdī noteikti. Turpināsim pulcēt pie sevis jauniešus, kuriem lasīšana ir tuva, un ceram savā pulciņā ieraudzīt Ogrē zināmus cilvēkus, kuri dalīsies ar saviem lasīšanas paradumiem un gaumi.
Jaunās sezonas pirmā “Grāmat-koka” tikšanās būs 13. septembrī plkst. 17.00 Ogres Centrālās bibliotēkas Jauniešu literatūras lasītavā.
Uz sarunu esam aicinājuši divas Ogres Valsts ģimnāzijas 9. klases skolnieces – Martu un Alisi, kuras pastāstīs par sevi, lasīšanas paradumiem un sev tuvo literatūru.
Neskatoties uz to, kāds ārā laiks, lai plaukst uz zaļo mūsu Grāmat-koks!