Jūnijs Ogres Centrālajā bibliotēkā

No 1.jūnija līdz 31.augustam Ogres Centrālā bibliotēka strādā pēc vasaras darba laika. Pieaugušo literatūras nodaļa ir atvērta darba dienās no plkst. 11:00 līdz 18:00, Bērnu literatūras nodaļa ir atvērta no plkst. 10:00 līdz 17:00. Sestdienās un svētdienās bibliotēka ir slēgta. Tā ir slēgta arī katra mēneša pēdējā ceturtdienā, kad bibliotēkā ir spodrības diena.

Arī vasaras periodā grāmatas un citus izdevumus iespējams nodot grāmatu nodošanas iekārtā pie bibliotēkas ēkas 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.

No 7. līdz 27.jūnijam Ogres Centrālās bibliotēkas Pieaugušo literatūras nodaļas lasītavā apskatāma grāmatu izstāde “Ziedēšana”.

14.jūnijā plkst. 16:00 Ogres Centrālajā bibliotēkā ikviens ir aicināts uz lekciju par veselību, alveju, veselības stiprināšanu un saglabāšanu. Lekciju vadīs pedagoģe un uzņēmēja Solvita Mertena un pedagoģe, uzņēmēja un izaugsmes trenere un SIA MINERVA pārstāve Dace Jurjāne. Lektores dalīsies savās zināšanās, kompetencē un pieredzē. Lekcijas dalībnieki saņems praksē pārbaudītus ieteikumus par to, kā izvairīties no dažādām saslimšanām, kā būt veseliem un enerģiskiem ar dabas produktu palīdzību. Cukura diabēts, mazasinība, gremošanas problēmas, locītavu problēmas (artrīts, podagra osteoporoze), sirds un asinsvadu problēmu risināšana, ādas slimības kā, piemēram, psoriāze u.c.

No 27.jūnija līdz 10.jūlijam Ogres Centrālās bibliotēkas Pieaugušo literatūras nodaļas lasītavā apskatāma grāmatu izstāde “Latvija dzied, danco, gavilē!”.

Bērnu literatūras nodaļa visu vasaru aicina mazos lasītājus uz bibliotēku gan lasīt grāmatas, gan piedalīties erudīcijas un radošajos konkursos. Konkursi šajā vasarā, patiešām, būs daudz – “Vasaras krikumiņi”, “Mācies izdzīvot dabā!”, “Jubilejas torte Ogrei” u.c.

Tiekamies bibliotēkā!