Notikumi oktobrī Ogres Centrālajā bibliotēkā

24.oktobrī plkst. 17:00 tikšanās ar Raivi Bernānu “Cilvēks rada visu pats savā dzīvē!”. Viņš ir praktisks dzīves skolotājs personībai, attiecībām, biznesam un veselībai.

Pieaugušo literatūras nodaļas lasītavā no 2. līdz 31.oktobrim tematiska literatūras izstāde “Rudens leģendas” un no 9.līdz 30.oktobrim novadpētniecības izstāde “Norai Ikstenai – 50”.

Bērnu literatūras nodaļā visu oktobra mēnesi sarunas ar pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem par tēmām “Rudens veltes” un “Mākoņu un vēju laiks”.

Bērnu literatūras nodaļas lasītavā visu mēnesi norisināsies erudīcijas konkurss “Izzini dabas parādības” un radošais konkurss “Mana meža brīnumsēnes”.

26.oktobrī plkst.11:00 Bērnu literatūras nodaļā norisināsies Pūces skoliņas otrā nodarbība pirmsskolas vecuma bērniem. Vecākus aicinām mazuļus iepriekš pieteikt, zvanot: 65071948.

31.oktobrī Ogres Centrālajā bibliotēkā būs spodrības diena, kad bibliotēka lietotājiem slēgta.

Grāmatas un citus izdevumus aicinām nodot arī ārpus bibliotēkas darba laika – 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, izmantojot pie Ogres Centrālās bibliotēkas ieejas Zvaigžņu ielā 4 esošo grāmatu nodošanas iekārtu.

Aicinām arī izmantot Ogres Centrālās bibliotēkas bibliobusa pakalpojumus. Oktobra mēnesī bibliobuss būs sastopams maršrutā pa Ogres pilsētu 2. un 4.oktobrī un maršrutā pa Ogres, Lielvārdes un Ķeguma novadiem 8., 9., 17. un 18.oktobrī. Precīzus bibliobusa maršrutus aicinām skatīties: www.ocb.lv.

Esiet gaidīti bibliotēkā!