Vebinārs par programmas “Mana Latvija. Dari digitāli!” mērķiem un sasniegtajiem rezultātiem

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) aicina interesentus piedalīties vebinārā, kas notiks 2020.gada 28.janvārī no plkst.10.00 līdz 10.45. Video tiešraide būs pieejama vietnē mana.latvija.lv un Latvija.lv Youtube.kontā.

Lai veicinātu sabiedrības informētību un prasmes izmantot izstrādātos digitālos risinājumus, VARAM 2018.gada aprīlī uzsāka visaptverošu integrēto mācību un komunikācijas aktivitāšu programmu “Mana Latvija.lv. Dari digitāli”. Programmas laikā notiek gan nacionāla, gan reģionāla līmeņa informatīvi pasākumi. Tāpat liela nozīme tiek pievērsta sabiedrības izglītošanai un informācijas nodošanai vieglā un saprotamā veidā, ko uzticam programmas laikā izglītotiem “digitālajiem aģentiem” – publiskās pārvaldes darbiniekiem, bibliotekāriem, tiesu darbiniekiem, skolotājiem, nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, kas ikdienas pienākumu veikšanā saskaras ar lielu sabiedrības daļu un var tos informēt un izglītot par e-pakalpojumiem, e-rīkiem un e-vides drošību. Programmas laikā nodrošinātas mācības jau vairāk kā 5200 digitālajiem aģentiem.

Tiešraides pasākumā:

  • Programmas “Mana Latvija.lv. Dari digitāli!” ietvaros veiktās aktivitātes, sasniegtie rezultāti un plānotās aktivitātes 2020.gadā;
  • Programmas “Mana Latvija.lv. Dari digitāli!” “digitālo aģentu” mācības – rezultāti, atziņas un plānotās aktivitātes 2020.gadā.

Jautājumus vebināra dalībniekiem pasākuma laikā varēs uzdot Latvija.lv Youtube.kontā vai tos nosūtot iepriekš, rakstot uz e-pastu manalatvija@strategies.lv.

Tīklošanās pasākumā piedalīsies:

  • Liene Strazdiņa, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Publisko pakalpojumu departamenta Projektu vadības nodaļas vecākā projekta aktivitātes koordinatore;
  • Elīna Plāne, “Baltijas Datoru Akadēmija” Projektu vadības nodaļas projektu vadītāja.

Pēc pasākuma tiešraides ieraksts būs pieejams Latvija.lv Youtube.kontā

Ar dažādiem dzīves situācijas aprakstiem un uzzināt vairāk programmas aktivitātēm iespējams uzzināt vietnē mana.latvija.lv. Sekot programmas aktivitātēm iespējams sociālo tīklu profilos (Facebook, Twitter, Instagram, Draugiem.lv).