Notikumi februārī Ogres Centrālajā bibliotēkā

No 3. līdz 29.februārim Pieaugušo literatūras nodaļas lasītavā novadpētniecības izstāde “Iepazīsti Ogri”.

No 3. līdz 29.februārim Pieaugušo literatūras nodaļas lasītavā literatūras izstāde “Dzejniece Liāna Langa”.

Bērnu literatūras nodaļā visu februāri sarunas ar pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem par tēmām “Dzīvnieki mežos, pļavās un upēs” un “Gudrība latviešu tautas dzīvnieku pasakās (par zaķi, lapsu un vilku)”.

Bērnu literatūras nodaļas lasītavā visu februāri erudīcijas konkurss bērniem “Drošāks internets sākas ar tevi” un radošais konkurss “Izveido savu Valentīndienas apsveikuma kartiņu!”.

15.februārī plkst. 13:00 literārā meistardarbnīca kopā ar dzejnieku Tomu Treibergu. Literāro meistardarbnīcu cikls tiek rīkots, atzīmējot Ogres literāri radošās apvienības “Sirdsdoma” 15.gadadienu. To finansiāli atbalsta Ogres novada pašvaldība.

27.februārī Ogres Centrālajā bibliotēkā būs spodrības diena, kad bibliotēka apmeklētājiem slēgta.

29.februārī plkst.11:00 Bērnu literatūras nodaļas lasītavā Pūces skoliņas sestā nodarbība pirmsskolas vecuma bērniem. Mazuļus aicinām iepriekš pieteikt, zvanot: 65071948.

Grāmatas un citus izdevumus aicinām nodot arī ārpus bibliotēkas darba laika – 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, izmantojot pie Ogres Centrālās bibliotēkas ieejas Zvaigžņu ielā 4 esošo grāmatu nodošanas iekārtu.

Aicinām arī izmantot Ogres Centrālās bibliotēkas bibliobusa pakalpojumus. Februārī bibliobuss būs sastopams maršrutā pa Ogres pilsētu 5. un 7.februārī un maršrutā pa Ogres, Lielvārdes un Ķeguma novadiem 11., 12., 20. un 21.februārī. Precīzus bibliobusa maršrutus aicinām skatīties: www.ocb.lv.

Esiet gaidīti bibliotēkā!