Izmanto iespēju vinnēt portatīvo datoru!

Piedalies  Wi-Fi lietotāju sacensībās


“Bezvadu zemene”

Sacensības notiks ceturtdien, 2010.gada 1.jūlijā no plkst. 19:00 līdz 20:00 pie Ogres Centrālās bibliotēkas ēkas.

Atnāc, līdzi ņemot savu portatīvo datoru!

  • pieslēdzies internetam;
  • veic uzdevumu;
  • piedalies izlozē par balvām;
  • nogaršo īstas Latvijas zemenes

Piesakies pie bibliotekāres lasītavā vai pa tālruni 65071947
līdz 28. jūnija plkst. 14.00!

Pasākuma mērķis ir informēt sabiedrību par iespēju izmantot bibliotēku piedāvāto bezvadu internetu – 24 stundas diennaktī ārpus bibliotēku telpām un darba laika.

Bezvadu internets jeb Wi-Fi Latvijas publiskajās bibliotēkās:
 24 stundas diennaktī;
 7 dienas nedēļā;
 bez maksas;
 līdz pat 100 m rādiusā no bibliotēkas.
 

Dalībnieki sapulcējas, iekārtojas, pieslēdzas internetam, lai veiktu sacensību uzdevumu. Sacensības paredzētas individuāliem lietotājiem, nevis komandām. Lietus gadījumā – zem lietussargiem un nojumēm.

 

Plkst. 19:20 interneta vietnē www.bezvaduzemene.lv tiks aktivizēts sacensību uzdevums. Vispirms būs jāveic reģistrēšanās. Tad dalībniekiem būs līdz 30 minūtēm laika atrast nepieciešamās atbildes, izpildīt un nosūtīt uzdevumu.

 

Vēlākais 19:50, nospiežot taustiņu „nosūtīt”, uzdevums jāpabeidz. Visi dalībnieki, kas būs atbildējuši pareizi, piedalīsies izlozē.

 

Balvas tiks izlozētas starp dalībniekiem, kas iesūtījuši pareizās atbildes.
Galvenā balva – portatīvais dators (Lattelecom) un Tildes Biroja 2008 mājas versija (Sabiedrība Tilde). Pārsteiguma balvas no Lattelecom, Sabiedrības Tilde, grupas „Eolika” un „Trešā tēva dēla”.

 

Informācija par sacensību rezultātiem tiks publicēta www.kis.gov.lv pirmdien, 2010. gada 5. jūlijā, kā arī citos medijos.

Lai izlozē piedalītos tikai tie dalībnieki, kas veikuši uzdevumus, izmantojot Wi-Fi pie bibliotēkām, identificēšanai tiks izmantotas bibliotēku IP adreses.