Atskats uz notikumiem OCB Bērnu literatūras nodaļā novembrī

Valsts svētku mēnesis Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā bijis aizraujošām aktivitātēm un notikumiem bagāts. Novembrī bērni un jaunieši gan Bērnu literatūras nodaļā, gan Jauniešu literatūras lasītavā tika aicināti piedalīties Latvijas svētkiem veltītās aktivitātēs “Daudz laimes, Latvija!”.

Bērnu literatūras nodaļā valdīja patriotiska gaisotne – bērni zīmēja un rakstīja par to, ar ko lepojas Latvijā. No radītajiem darbiņiem tika veidota Latvijas lepnuma siena, kas vēl šobrīd apskatāma Bērnu literatūras nodaļas spēļu telpā.

Novembra vidū Ogres Centra pamatskolas un Ogres 1.vidusskolas klases piedalījās bibliotēkas organizētajā rokassprādžu radīšanas meistarklasē. Viena no atziņām, kas saņemta no skolotājām – katra ciemošanās bibliotēkas pasākumos ir kā mazie svētki.

Svētku sajūtu visa mēneša garumā palīdzēja arī uzturēt iespēja spēlēt Latvijas dzimšanas dienai veltītas tematiskās un faktu spēles.

Visa mēneša garumā bērni un jaunieši arī rakstīja apsveikumus un novēlējumus valsts 104.dzimšanas dienā dažādām pilsētām Latvijā.

Ogres Centrālās bibliotēkas aktualitātēm aicinām sekot mājas lapā www.ocb.lv, kā arī bibliotēkas sociālo tīklu profilos Facebook, Twitter un Instagram.

 

Sandra Nikolajeva

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas vadītāja