Ogres Centrālā bibliotēka aicina izmantot elektroniskā kataloga jauno versiju

Ogres Centrālā bibliotēka saviem un Ogres novada bibliotēku lietotājiem piedāvā iespēju izmantot kopkataloga jauno versiju, kas ir funkcionāli uzlabota, grāmatu un citu materiālu meklēšana ir draudzīgāka lietotājam. Papildus jaunajām funkcijam, Ogres novada bibliotēku kopkatalogs ieguvis arī jaunu vizuālo izskatu.

Jaunā e-kataloga viens no uzdevumiem ir būt lietotājam vienkāršam, saprotamam meklēšanas un rezervēšanas procesam. Jaunajā versijā arī tiek piedāvāta iespēja veidot vēlmju sarakstu un atstāt atsauksmes par grāmatām. Ikvienam lietotājam ir pieejamas arī ārējās saites uz Ogres novada bibliotēku e-kataloga iepriekšējo versiju, bibliotēkas jaunumiem un 3td e-GRĀMATU bibliotēku. E-kataloga jaunā versija ir izmantojama ne tikai datorā, bet pielāgota izmantošanai arī planšetē un viedtālrunī.

Šobrīd ir izstrādāta kataloga jaunās saskarnes testa versija, kataloga izstrādes process vēl turpinās.

Lai reģistrētos e-katalogā, lietotājam jāizmanto bibliotēkas izsniegtie autorizācijas dati – lietotājvārds un parole, kā arī jānorāda derīga e-pasta adrese. Uz lietotāja e-pastu tiek nosūtīta saite reģistrācijas apstiprināšanai. Lietotājiem tiek piedāvāta arī iespēja autorizēties ar eParaksts mobile, taču jāņem vērā – pirms izmantot šo autorizēšanās rīku, lietotājam jāveic reģistrācija e-katalogā.

Ogres novada bibliotēku kataloga jaunā versija pieejama Ogres Centrālās bibliotēkas tīmekļa vietnē un ŠEIT.