Ar Artura Gruzdiņa koncertu noslēdzas Ogres novada 2023. gada Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija

1.martā Ogres Centrālajā bibliotēkā ar koncertprogrammu “Drošāks es” viesojās Arturs Gruzdiņš. Tas bija Ogres novada Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas noslēguma pasākums.

Lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” noslēguma pasākumā piedalīties tika aicinātas tās pirmsskolas izglītības iestāžu grupiņas, kuras lasīšanas veicināšanas programmā iesaistījās pirmo reizi. Bērni bija cītīgi lasījuši un izpētījuši 2023. gada izlases grāmatas gan bibliotēkas nodarbībās, gan bērnudārzā. Katram bija sava vismīļākā izlases grāmata, par kuru arī katrs nobalsojis lasītāju anketā.

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas speciālisti lepojas, ka 2023. gadā lasīšanas veicināšanas programmā “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” aktīvi iesaistījās 9 pirmsskolas izglītības iestāžu grupiņas, kā arī individuālie lasītāji, kuru starpā ir arī vairākas ģimenes, kurām šī kļuvusi par jauku lasīšanas tradīciju jau vairāku gadu garumā.

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas speciālisti pateicas visiem 261 žūrijas ekspertam par centību, lasītprieku, dalīšanos pārdomās par grāmatām un pacietību, kad nolūkotā grāmata devusies jau pie cita lasītāja.

Ikviens lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” 2023. gada žūrijas dalībnieks ir aicināts apmeklēt Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļu, lai saņemtu pateicības, Latvijas Nacionālās bibliotēkas sarūpētās pildspalvas un Ogres Centrālās bibliotēkas atbalstītāja SIA “Fazer Latvija” sagādāto našķi. Ogres Centrālās bibliotēkas speciālisti pateicas arī bibliotēkas jaunajam draugam un atbalstītājam SIA “RobyPrint”, ar kura gādību 9+ un 11+ kategorijas lasītāji saņems jaukas un noderīgas grāmatzīmes turpmākajiem lasīšanas piedzīvojumiem.

Lielie lasīšanās svētki Latvijas Nacionālajā bibliotēkā šogad notiks 23. martā. Pasākuma tiešraide būs skatāma Latvijas Nacionālās bibliotēkas YouTube kanālā un Facebook lapā. Aicinām sekot aktualitātēm!