Ogres Centrālā bibliotēka paraksta līgumu ar Valsts Kultūrkapitāla fondu par projekta īstenošanu

Šī gada pavasaris Ogres Centrālajā bibliotēkā (OCB) aizritēs literārā gaisotnē, jo Valsts Kultūrkapitāla fondā (VKKF) tika apstiprināts bibliotēkas projekts “Tikšanās ar autoru”.

Šodien starp VKKF un OCB ir parakstīts līgums par projekta īstenošanu. Projekta mērķis ir popularizēt mūsdienu latviešu literatūru un autorus OCB lietotājiem un Ogres pilsētas un novada iedzīvotājiem. Pavisam tiks īstenotas četras tikšanās ar literāro darbu autoriem.

Četras sestdienas OCB viesosies autori, sarunāsies un diskutēs ar lasītājiem un OCB lietotājiem par savu dzīvi un ikdienu, literārajiem darbiem, to tapšanas gaitu un daudziem citiem jautājumiem. OCB lietotājiem un Ogres pilsētas un novada iedzīvotājiem tā būs līdz šim nebijusi iespēja klātienē tikties ar mūsdienu latviešu autoriem, kuru darbi tieši šobrīd ir aktuāli, tos lasa un par kuriem notiek diskusijas gan profesionālajā, gan lasītāju vidē.

1.aprīlī plkst. 13:00 norisināsies tikšanās ar Noru Ikstenu. Tikšanos vadīs Latvijas Nacionālās bibliotēkas projektu vadītāja Liega Piešiņa;
8.aprīlī plkst. 13:00 – tikšanās ar Māri Bērziņu;
29.aprīlī plkst. 13:00 – tikšanās ar Līgu Blauu;
13.maijā plkst. 14:00 – tikšanās ar Ingunu Baueri.

Ikviens ir laipni aicināts piedalīties sestdienas sarunās ar autoru!

Sarunu norises vieta – OCB Pasākumu zāle, Brīvības ielā 35, Ogrē.

Projekts tiks īstenots VKKF kultūras projektu Literatūras nozarē 1.konkursa ietvaros.