Ielūdzam uz radošo darbu izstādi “Mana fantāzija”!

1.novembrī Ogres Centrālās bibliotēkas Pasākumu zālē tika atklāta Ērikas Priekules darbu izstāde “Mana fantāzija”.

Šī ir piektā izstāde Ogres Centrālās bibliotēkas pasākumu ciklā “Ogrēnieši rada un rāda”, kas veltīts Ogres pilsētas un arī Ogres Centrālās bibliotēkas 90 gadu jubilejai, kas tiks svinēta 2018.gadā.

Pateicoties Ērikas Priekules talantam saskatīt skaisto ikdienišķajā un, šķietami, necilajā, ikvienam ir iespēja redzēt viņas fantāzijas darbus no bērza tāsīm, dzintara, dzijas un citiem materiāliem.

No Ērikas kundzes ikviens var mācīties optimismu un drosmi īstenot savus sapņus. Viņa dzimusi 1930.gada 5.novembrī Aizkraukles novadā, jaunākā piecu bērnu ģimenē. Jau no mazotnes viņa ir radusi strādāt un spējusi novērtēt skaisto sev apkārt.

Atklājot izstādi, Ērika Priekule ikvienu sagaidīja ar savu muzikālo sniegumu. Viņa pati arī klātesošos iepazīstināja ar savu radošo darbu izstādi – dalījās iespaidos par darbu tapšanas idejām, izmantotajiem materiāliem.

Visi interesenti laipni aicināti apmeklēt izstādi līdz 24.novembrim bibliotēkas darba laikā. Pavisam iespējams, ka kādam paveiksies satikt arī pašu izstādes autori un uzzināt visu par viņas dzīves gājumu un neparastajiem izstādē apskatāmajiem darbiem.

Izstādes atklāšana fotogrāfijās apskatāma ŠEIT.

 

Aija Žilvinska

Ogres Centrālās bibliotēkas direktores vietniece