Ogres Centrālās bibliotēkas dāvana svētkos mazajiem lasītājiem

Atzīmējot Ogres Centrālās bibliotēkas un Ogres pilsētas 90 gadu jubilejas, Ogres Centrālās bibliotēkas kolektīvs mazajiem lasītājiem ir sagādājis īpašu dāvanu – tikšanos ar bērnu literatūras autoriem – Eviju Gulbi, Māri Runguli un Inesi Zanderi.

Īpašā dāvana ir sagādāta pateicoties Valsts Kultūrkapitāla fondā (VKKF) apstiprinātajam Ogres Centrālās bibliotēkas projektam “Mazo lasītāju klubiņš”.

Projekta mērķis ir popularizēt mūsdienu latviešu bērnu literatūru un bērnu autorus Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas lietotājiem un Ogres pilsētas un novada iedzīvotājiem.

Noslēdzot 2017./2018.gada mācību sezonu, Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā plānots rīkot 3 tikšanās ar bērnu literatūras autoriem – literāro varoņu Koko un Riko radītāju Eviju Gulbi, dzejnieku, rakstnieku un žurnālistu Māri Runguli un bērnu dzejoļu krājumu un grāmatu autori Inesi Zanderi.

Bērniem, kuri piedalīsies pasākumos, būs vienreizēja iespēja iepazīties ar bērnu grāmatu autoriem personīgi, uzzināt par viņu dzīvi, par to, kā top grāmatas, kur un kā dzīvo grāmatu varoņi, kā arī daudz dažādus citus jautājumus. Bērniem arī būs iespēja ieklausīties autorlasījumos.

Tikšanās plānots īstenot ik pēc 2 nedēļām katru divu mēnešu ietvaros. Aicinām sekot aktuālākai informācijai Ogres Centrālās bibliotēkas mājas lapā www.ocb.lv un bibliotēkas profilā sociālajos tīklos.