21. un 22.augustā CEĻO OGRĒ

21. un  22. augustā ar intriģējošu notikumu virkni ogrēnieši un pilsētas viesi aicināti apceļot un iepazīt dažādas vietas pilsētā no Pārogres līdz pat Jaunogrei. Ceļojuma maršruts, piedāvājot daudzveidīgu pieturvietu klāstu, metīs loku pilsētas centrā, kā arī aicinās doties uz Kartonfabrikas rajonu, Mālkalnes prospektu, Ogres vecupi, Pārogri un citām pieturvietām.

Piektdien, 21. augustā, gatavojoties lielajam CEĻO OGRĒ notikumam, tiksimies svētku ieskaņas pasākumos, kuros spēlējot mūziķiem, atklājot izstādes un rādot kino tiks iedzīvinātas vairākas svētku pieturas. 

Pulksten 17.00 visi interesenti būs laipni aicināti CEĻO OGRĒ sākuma pieturā Ogres novada Kultūras centra Vasaras dārzā, kur informācija par lielā ceļojuma norisi mīsies ar sveicieniem, Ogres mūziķu radošo procesu unizstādi PASTKASTĪTES.

Piektdien izstādes, sarunas un rosība gaidāma arī Ogres Vēstures un mākslas muzejā, uz Aitu kūts skatuves un Zilo kalnu pirmajā kalnā, kur būs iespēja baudīt brīvdabas kino.

Neiztikt arī bez muzikāliem pārsteigumiem, kas gaidāmi koncertos Ogres Ev. luteriskajā baznīcā, uz Ogres upes peldošās skatuves un Pilsētas skvērā skatuves, no kuras vakara noslēgumā ceļotājus sveiks grupa DZIĻI VIOLETS un pašmāju rokgrupa COLT. 

Sestdien, 22. augustā, Ogres ielas, parki un skvēri  kļūs par notikumu epicentriem. Ceļojuma pieturvietās norisināsies neskaitāmas aktivitātes un valdīs svētku noskaņa. 

Dažādu notikumu piepildītas būs MUZIKĀLĀ BIBLIOTĒKA, ZINĪBU KALNS, KARTONFABRIKA, PĀROGRE un virkne citu pieturvietu, lai ogrēniešiem un pilsētas viesiem izstāstītu savu pilsētas stāstu. 

Pirmās CEĻO OGRĒ norises sāksies pulksten 11.00.

Ceļotāji, kas pilsētas centrā ieradīsies ar savām automašīnām, varēs tās novietot speciāli šim notikumam izveidotā stāvlaukumā, pļavā aiz Ogres novada Kultūras centra (ONKC). Autovadītājus lūdzam ņemt vērā, ka autostāvvieta pie ONKC galvenās ieejas, 22. augustā, no pulksten 5.00 līdz 20.00 nebūs pieejama.

Pasākumu laikā lūdzam ievērot visus fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības noteikumus. Pasākums tiks filmēts un fotografēts. Iegūtais materiāls tiks izmantots publicitātes vajadzībām.

Informāciju sagatavoja Anete Andersone, Ogres novada Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste

Informācija pārpublicēta no: www.ogresnovads.lv