Mazos lasītājus aicina pieteikties Pūces skoliņai

Kad aizvadīta aktīva un skaistiem notikumiem piepildīta vasara, ir īstais laiks, lai dotos uz Ogres Centrālo bibliotēku iepazīt plašo grāmatu pasauli. Bērnu literatūras nodaļa jau divpadsmito reizi aicina mazos ogrēniešus uz nodarbību ciklu “Pūces skoliņa”.
Katra mēneša pēdējā sestdienā plkst. 10.00 uz bibliotēku aicinām 3 gadus vecus bērnus un plkst. 11.00 4 gadus vecus bērnus, kuri neapmeklē pirmsskolas izglītības iestādes, lai sirsnīgā atmosfērā kopā ar grāmatiņām iepazītu Latvijas meža zvērus, norises dabā, pasaku valstību un svētku tradīcijas, kā arī uzzinātu par profesijām, drošību mājās un uz ielas.
Kopā lasīsim, klausīsimies, vingrināsim pirkstiņus veidojot, zīmējot un krāsojot, kā arī mīļi sveiksim viens otru svētkos un spēlēsim spēles.
Pašus apzinīgākos un aktīvākos apmeklētājus, absolvējot skoliņu maija izskaņā, gaida jauks pārsteigums!
Tiksimies pirmajā nodarbībā jau 24. septembrī plkst. 10.00 Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā, pirmajā “Pūces skoliņas” nodarbībā “Esi sveiks, lielajā grāmatu pasaulē”.
Nodarbībai nepieciešams pieteikties iepriekš, sūtot ziņu WhatsApp uz numuru 28618558. Nodarbības ir bezmaksas.
Organizējot nodarbību ciklu “Pūces skoliņa”, bibliotēka piedalās Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības lasīšanas veicināšanas projektā “Grāmatu starts”. Projekts paredzēts 3 – 4 gadus veciem bērniem. Uzrunā un iesaista lasīšanā ģimenes, rūpējas par pirmsskolas vecuma bērnu lasītprieku, lasītprasmi, izglītību un personības attīstību, piedāvā izglītojošas, radošas un attīstošas nodarbības bibliotēkās.
Informāciju sagatavoja Ogres Centrālās bibliotēkas
Bērnu literatūras nodaļas vadītāja Sandra Nikolajeva