Ogres Centrālajā bibliotēkā notiek izstādes “Retro Rasas krāsās. 2009. – 2022.” atklāšana

16. septembrī Ogres Centrālajā bibliotēkā svinīgi tika atklāta Ogres novada Radošās izglītības centra Ikšķilē Rasas krāsas 12 gadu retrospekcijas izstāde “Retro Rasas krāsās. 2009. – 2022.”.
Izstādes atklāšanā viesojās un savās atmiņās dalījās gan mākslas studijas esošie un bijušie pedagogi, gan audzēkņi un viņu vecāki. Tas bija radošs salidojums, kurā pāri visam bija jūtama mīlestība un cieņa pret mākslu un radošumu.
Kā atzina mākslas studijas dibinātāja un vadītāja Lauma Palmbaha – tas, ka “Rasas krāsas” joprojām pastāv, ir stipras un gudras komandas darbs, un tikpat svarīgs ir arī apkārtējo atbalsts.
Izstādes atklāšanā piedalījās arī ilggadējs studijas atbalstītājs Edgars Logins, kas veltīja spēka vārdus “Rasas krāsas” komandai un absolventiem.
Izstādē “RETRO Rasas krāsās” bērnu, jauniešu un pieaugušo oriģināldarbos no 2011.- 2022.g. ir ietvertas dažādas aktuālas tēmas un apmēram 20 vizuāli plastiskās mākslas tehniku veidi.
Tēmu loks ir plašs un daudzveidīgs. Tie ir stāsti par lielā un mazā kosmosa izpratni sevī , dabā un apkārtējā pasaules telpā.
Izstāde “Retro rasas krāsās. 2009. – 2022.” Ogres Centrālajā bibliotēkā apskatāma līdz pat 30. septembrim.
Gaidām visus bibliotēkas darba laikā.
Izstādes atklāšanas foto autors – Voldemārs Polis