Ogres Centrālajā bibliotēkā noslēdzas konkurss “Spicie izgudrojumi”

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā un Ogres Ģimenes atbalsta dienas centrā visu oktobri savos izgudrojumos sacentās 65 jaunie izgudrotāji. Konkursa dalībnieku uzdevums bija izlozēt divu priekšmetu nosaukumus, kurus saliekot kopā jārada un jāuzzīmē pavisam jauns izgudrojums. Konkurss pierādīja, ka bērnu fantāzijai nav robežu un ka vismīļākie ir tieši radošie konkursiņi, kuri ļauj atpūsties no piepildītās mācību dienas skolā un interešu izglītībā.
Bibliotēkas apmeklētājiem balsojot par jaunajiem izgudrojumiem, visvairāk balsu un 1. vietu ieguvusi Melānija Prūse. Skolniece zīmēja tosteri, kurā ievietojot burgeru, tas pārvēršas par mobilo telefonu. Melānija saņem dāvanu karti no bibliotēkas atbalstītāja bērnu izklaides centra Džungļu parks.
2. godalgoto vietu konkursā ieguvusi Amēlija Jasmīne Grīnberga ar avokado cepuri. 3. vietu ar vienādu balsu skaitu ieguvušas Alise Milakne, Eva Dehteviča un Čelsija Lubaua, kuras zīmēja uz skrejriteņa braucošu kinderolu, tomātu cepumu un varavīksnes apsveikuma kartīti.
Spēkus erudīcijas konkursā “Spicie izgudrojumi” un atbilžu meklēšanā žurnālā “ Ilustrētā Junioriem” izmēģināja 10 skolēni, kā paši atzina, tas nav nemaz tik viegli.
Paldies visiem konkursa dalībniekiem!
Gaidīsim Jūs bibliotēkā, lai saņemtu diplomus, pateicības un veicināšanas balviņas.
Radošā konkursa darbiņus vēl visu novembri būs iespējams apskatīt Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.