Aizvadītas “Pūces skoliņas” janvāra nodarbības

27. un 28.janvārī tika organizēta “Pūces skoliņas” 5.nodarbība, kurā bērni uzzināja ziemas gudrības, iepazina sniegpārsliņas rašanās stāstu un kupenas noslēpumu un ļāvās pikošanās un slidošanas priekam.

Nodarbības laikā katrs bērns veidoja smaidīgu sniegavīru un kopā ar vecākiem  un bibliotekāru mācījās rakstīt savu vārdu.

Nodarbībā ukraiņu bērniem katrs mazais dalībnieks saņēma Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības lasīšanas veicināšanas projekta “Grāmatu starts” somiņas, rotaļlietas un grāmatiņas ukraiņu valodā.

“Pūces skoliņas” 6.nodarbība notiks 24. un 25.februārī. Aicinām sekot informācijai Ogres Centrālās bibliotēkas mājas lapā un bibliotēkas profiliem sociālajos tīklos.

***

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa nodarbību ciklu “Pūces skoliņa” īsteno Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības lasīšanas veicināšanas projekta “Grāmatu starts” ietvaros.

Projekts paredzēts 3 – 4 gadus veciem bērniem. Tā mērķis ir uzrunāt un iesaistīt lasīšanā ģimenes, rūpēties par pirmsskolas vecuma bērnu lasītprieku, lasītprasmi, izglītību un personības attīstību, piedāvājot izglītojošas, radošas un attīstošas nodarbības bibliotēkās.