Sarunu cikla “Grāmata runā” janvāra tikšanās

25.janvārī Ogres Centrālās bibliotēkas Jauniešu literatūras lasītavā norisinājās pasākumu cikla jauniešiem “Grāmata runā” janvāra tikšanās.

Pasākumā tika diskutēts par Lotes Vilmas Vītiņas grāmatu “Ūdenstornis”. Šoreiz pasākuma slepenais viesis bija un jauniešus ar savu klātbūtni pārsteidza “Ogres novada Jauniešu Gada balvas 2022” nominācijas “Ogres novada gada jaunietis” ieguvēja Angelīna Bindere. Viņa pastāstīja par savu līdzšinējo pieredzi un notikumiem, kas aizveda līdz titula iegūšanai, dalījās savās pārdomās par grāmatu “Ūdenstornis”, kā arī atklāja, ka arī pati raksta dzeju. Īpašajā gaisotnē A.Bindere arī nolasīja vienu no saviem jaunākajiem dzejoļiem.

Pasākumu cikls “Grāmata runā” piedāvā jauniešiem reizi mēnesī tikties Ogres Centrālās bibliotēkas Jauniešu literatūras lasītavā, lai sarunātos par grāmatām, diskutētu savā starpā un dalītos pieredzē. Katrā tikšanās reizē tiek runāts par kādu grāmatu jauniešiem. Sarunā tiek aicināts piedalīties arī slepenais viesis – kāda jauniešiem interesanta personība no Ogres.

Aicinām sekot informācijai par sarunu cikla “Grāmata runā” tikšanos februārī.