Rinalds Sirsniņš Ogres Centrālajā bibliotēkā iedvesmo jauniešus

Ogres Centrālās bibliotēkas Jauniešu literatūras lasītavā, skolēnu pavasara brīvlaikam iesākoties, uz sarunu vakaru “Grāmat-koks” aicināja jauniešus, lai tiktos ar bijušo BK “Ogre” un Latvijas basketbola izlases kapteini Rinaldu Sirsniņu, kurš šobrīd ir BK “Ogre” ģenerālmenedžeris.

Rinalds Sirsniņš klātesošos iepazīstināja ar savu stāstu par ceļu līdz basketbolam un pastāstīja, kā veidojusies viņa profesionālā karjera. Pasākuma dalībnieki uzzināja, kur sportists gūst spēku un iedvesmu, ar ko nodarbojas brīvajā laikā, kādiem hobijiem pievēršas un cik liela loma viņa dzīvē ir grāmatām. Sportists atzina, ka dod priekšroku patiesiem stāstiem, autobiogrāfijām, bet mēdz aizrauties arī ar piedzīvojumu žanru un detektīviem.

Lai motivētu jauniešus lasīt grāmatas, Rinalds Sirsniņš ieteica lasīšanu mēģināt uztvert kā mērķi, kurš jāsasniedz, katru dienu “trenējoties” – izlasot noteiktu skaitu lapaspušu.

Pasākuma laikā jaunieši aktīvi uzdeva jautājumus par sportista bērnību, basketbolu Ogrē, ārpusdarba aktivitātēm un interesēm, kā arī izmantoja izdevību saņemt autogrāfus.

Paldies Rinaldam Sirsniņam par ciemošanos Ogres Centrālajā bibliotēkā, interesanto sarunu un motivāciju aktīvam dzīvesveidam!

Paldies pasākuma apmeklētājiem par tikšanos!