Pūces skoliņas marta nodarbībām grupas jau nokomplektētas

23.martā Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa organizē lasīšanas veicināšanas programmas 3-4 gadus veciem bērniem “Pūces skoliņa” marta nodarbības. Abu vecuma grupu dalībnieki jau pieteikušies kuplā skaitā un grupiņas ir nokomplektētas.

“Pūces skoliņas” marta nodarbība ir jau 6. šajā gadā pēc kārtas. Nodarbības tēma ir “Kas tās Lieldienas iešūpoja?”, kurā tiks runāts par gaidītākajiem pavasara svētkiem – Lieldienām, diskutēts par pārmaiņām dabā pavasarī, kā arī noskaidrotas jaukākās Lieldienu tradīcijas. Nodarbības papildinās tautasdziesmu lasīšana, mīklu minēšana, rotaļas un Lieldienu dekoru veidošana.

***

У Пятницу, 22 березня о 17.00 “Школа Сови” запрошує українських дітей віком від 3 до 6 років на 6-те заняття “До нас прийшла весна” в Огрську Центральну бібліотеку.

На заняття можна записатися, надіславши повідомлення на номер тел. 26418983.

 

***

Nodarbību cikls “Pūces skoliņa” tiek rīkots Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības projekta “Grāmatu starts” ietvaros. Tas ir paredzēts 3-4 gadus veciem bērniem, uzrunā un iesaista lasīšanā ģimenes, rūpējas par pirmsskolas vecuma bērnu lasītprieku, piedāvā izglītojošas, radošas un attīstošas nodarbības bibliotēkās.