Ogres Centrālajā bibliotēkā atklātas mākslas studijas “Rasas krāsas” izstādes

6.aprīlī Ogres Centrālajā bibliotēkā tika atklāta Ikšķiles mākslas studijas “Rasas krāsas” audzēkņu izstāde “Rasas krāsas iebrauc Jaunajā gadā ar BUGATTI” un studijas pedagogu Laumas Palmbahas un Dionisija Miončinska personālizstāde “Gaismas viļņošanās”.

Ogres novada Ikšķiles pilsētas Vizuālās mākslas studijas “Rasas krāsas” radošo darbu izstādes idejas, darbu noformējumu autori un izstādes iekārtotāji ir Vizuālās mākslas pasniedzēja Lauma Palmbaha, Amatu skolas pasniedzējs Dionisijs Miončinskis un Daiļamatu meistare Līva Kaprāle. Izstāde tapusi pateicoties visiem “Rasas krāsas” izstādes darbu autoriem, viņu vecākiem un atbalstītājiem, kā arī Ogres novada Izglītības pārvaldei, Ikšķiles pilsētas un Tīnūžu pagasta pārvaldei.

Izstāde “Rasas krāsas iebrauc Jaunajā gadā ar BUGATTI” ar moto – esi izcils savā novadā – aizvadītā gada nogalē un šī gada sākumā bija skatāma Ikšķiles un Tīnūžu pagasta Tautas namos. Ogres Centrālajā bibliotēkā tā būs apskatāma līdz 30.maijam.

Vizuālās mākslas studijas “Rasas krāsas” pedagogu izstādē “Gaismas viļņošanās” apskatāmas Laumas Palmbahas gleznas un grafika un Dionisija Miončinska metāla svečturi. Izstāde apskatāma Ogres Centrālajā bibliotēkā līdz 31.maijam.

Svinīgā izstādes atklāšana 6.aprīlī norisinājās mākslinieku draugu, kolēģu un mākslas mīļotāju lokā ar pateicībām un laba vēlējumiem mākslas studijas audzēkņiem un pedagogiem. Pasākumu muzikāli papildināja bērnu vokālās studijas “Svilpastes” priekšnesumi.

Aicināts ikviens interesents! Izstādes apskatāmas bez maksas.