Pūces skoliņas aprīļa nodarbības

Aprīļa pēdējā piektdienā un sestdienā notiks regulārās “Pūces skoliņas” nodarbības mazuļiem. 26. aprīlī notiks nodarbība ukraiņu bērniem, bet 27. aprīlī – mazajiem ogrēniešiem.

27.aprīlī plkst. 10.00 un 11.00 notiks “Pūces skoliņas” 7. nodarbība, kuras tēma būs “Māmiņ, mīļo māmulīt!”. Nodarbība tiks veltīta mīļajām māmiņām un vecmāmiņām. Tās laikā bibliotēkas speciālisti runās ar bērniem par putnu un dzīvnieku mazuļiem un to māmiņām, ieklausīsies putnu balsīs un lasīs stāstus. Ikvienam mazulim būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas, veicot īpaši sagatavotus uzdevumus, doties rotaļās un kopā gatavot pārsteigumu savai māmiņai svētkos.

Vēršam uzmanību, ka nodarbības mazajiem ogrēniešiem latviešu valodā jau nokomplektētas.

***

У Пятницу, 26 березня о 17.00 “Школа Сови” запрошує українських дітей віком від 3 до 6 років на 7-ме заняття “Моя мама – найкраща у світі” в Огрську Центральну бібліотеку. На заняття можна записатися, надіславши повідомлення на номер тел. 26418983

***

Nodarbību cikls “Pūces skoliņa” tiek rīkots Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības projekta “Grāmatu starts” ietvaros. Tas ir paredzēts 3-4 gadus veciem bērniem, uzrunā un iesaista lasīšanā ģimenes, rūpējas par pirmsskolas vecuma bērnu lasītprieku, piedāvā izglītojošas, radošas un attīstošas nodarbības bibliotēkās.