Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa piedāvā jaunu konkursu

Sācies pēdējais vasaras brīvlaika mēnesis! Vai jau esi paspējis izpriecāties? Laiks līdz šim bijis atbilstošs visām gaumēm – mums bijusi iespēja gan nosauļoties, gan gumijas zābakos izlēkt visas peļķes! Vai esi domājis, kas vasarā notiek džungļos? Varbūt pasapņosim radoši kopā?

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa izsludina šīs vasaras pēdējo konkursu sadarbībā ar Džungļu parku. No 4.augusta līdz 31. augustam aicinām bērnus piedalīties literāri radošajā konkursā “Mans vasaras piedzīvojums džungļos!”

Kas jādara, lai piedalītos? Liec lietā savu iztēli un radošumu! Iztēlojies – Tu esi iemidzis lasot džungļu grāmatu un sapņo par kādu aizraujošu piedzīvojumu džungļos… Izstāsti arī mums savu sapni! Zīmē vai aplicē savu džungļu piedzīvojumu un īsi apraksti par to. Darbiņus iesniedz Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā līdz 31. augustam.

Konkursa dalībnieki saņems balviņas no Ogres Centrālās bibliotēkas un simpātijas pārsteiguma balvu no mūsu drauga Džungļu parks. Idejas un iedvesmu aicinām meklēt Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā, kur šobrīd apskatāma grāmatu izstāde “Nāc manā džungļu pasaulē!” Veiksmi konkursā un piedzīvojumiem bagātu augustu!

Rakstu sagatavoja galvenā bibliotekāre Eva Hmeļņicka