Noslēdzas vasarīgi konkursi Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā

Vasaras sākumā Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa aicināja piedalīties radošās aktivitātēs un konkursos.
Radošajā konkursā “Košie ziedu zvēriņi” piedalījās 38 dalībnieki. Bērni līmēja, zīmēja, radīja skaistus, unikālus darbiņus, kuri pēc tam tika izvietoti bibliotēkas apmeklētāju vērtēšanai. Pēc balsojuma rezultātiem par labākajiem tika atzīti Elizabetes Turķes, Leldes Austras Apines un Tīnas Ušpeles darbiņi.
Viktorīnā “Vasarai 2022 – Jā!” bērni un jaunieši domāja, meklēja informāciju un atbildēja uz dažādiem ar vasaru saistītiem jautājumiem, kā arī bibliotēkas apkārtnē meklēja lielāko koku, augus un kukaiņus. Paldies visiem, kas zīmēja un iesūtīja ilustrācijas savām vismīļākajām grāmatām!
Vislielāko pārsteigumu mums sagādāja Eiduku ģimene. Izlasot Jura Zvirgzdiņa grāmatu “Rijīgā čūska un gudrā pele”, tā šķita tik interesanta, ka visi kopā izlēma doties uz Jelgavu pie Raita Gūtenberga, kurš iemācīja, kā apieties ar čūskām! Nu radies jauns hobijs – čūsku iepazīšana. Skatieties bildēs, kā ģimenei veicās!
Paldies katram, kas iesaistījās un līdzdarbojās! Balviņas un diplomus var saņemt Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.