Aicinām februārī uz sirsnīgām aktivitātēm Bērnu literatūras nodaļā

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa gatavojas Svētā Valentīna dienai un saviem apmeklētājiem piedāvā vairākas sirsnīgas un mīļas aktivitātes.

Februārī Bērnu literatūras nodaļā grāmatu plaukti tiek “ietērpti” romantiskā noskaņā par godu Svētā Valentīna dienai.
Apmeklētāji aicināti iesaistīties aktivitātēs “Sirsnīgi no sirds” un meklēt paslēptas sirsniņas, izveidot teikumu un attēlot to, kā arī veidot mīļuma un sirsnības piepildītus apsveikumus gan bibliotēkai, gan saviem draugiem un tuviniekiem.  14.februārī plkst. 17:00 apmeklētāji tiek aicināti uz īpašu pasākumu Ogres Centrālās bibliotēkas Jauniešu lasītavā, kur norisināsies tumsas lasījumi “Mīlestības gaismā”. Tiks lasīta gan dzeja, gan proza, kas saistīta ar mīlestību. Ja ir iespēja, apmeklētāji aicināti līdzi ņemt kabatas lukturīti. Līdz 28.februārim jaunieši aicināti piedalīties radošajā pasaku konkursā “Veltījums mīlestībai”. Lai piedalītos, jāuzraksta pasaka par mīlestības tēmu un līdz 28.februārim jāiesniedz Ogres Centrālās bibliotēkas Jauniešu lasītavā personīgi vai jānosūta elektroniski uz pastu: eva.hmelnicka@ocb.lvRadošos darbus vērtēs Ogres Centrālās bibliotēkas kolektīva izveidota konkursa komisija. Konkursa uzvarētājs saņems pārsteiguma balvu.
Visu februāri aicinām ieskatīties Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas un Jauniešu lasītavas literārajās izstādēs, kurās atrodami gan romantiski stāsti, gan idejas un iedvesma Valentīna dienas svinēšanai.