Ogres Centrālajā bibliotēkā viesojas režisors Jānis Znotiņš

16.martā Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas Jauniešu lasītavā pulcējās jaunieši uz sarunu cikla “Grāmata runā” marta tikšanos.

Sarunas centrā bija Delfīnes de Vigānas romāns “No un es”. Pasākuma īpašais viesis bija bērnu un jauniešu teātra izrāžu režisors Jānis Znotiņš.

Pasākuma laikā izvērtās aizraujoša diskusija par sabiedrībā aktuālām problēmām – vardarbību, mobingu un ņirgāšanos, bezpajumtniekiem un to, ko mēs katrs varam darīt, lai palīdzētu un parādītu savu nostāju, ka ņirgāšanās nav norma un ir jārīkojas, lai tas mainītos.

Jaunieši tika aicināti apzināties savu ietekmi un iespējas runāt, iesaistīties un mainīt pat vismazāko problēmu, kas satrauc vai traucē. Jauniešu lielākā priekšrocība ir skatīties un mērķēt uz šķietami utopiskiem sapņiem, un darīt visu neiespējamo, lai tos īstenotu.

Režisors Jānis Znotiņš dalījās pieredzē un stāstīja par literatūras izvēli izrādēm, par turpmākajām iecerēm un lielajiem sapņiem, kas ir par pamatu radīt arvien jaunus darbus.

Nākamā sarunu cikla tikšanās jau aprīlī. Aicinām sekot informācijai Ogres Centrālās bibliotēkas mājas lapā un bibliotēkas sociālo tīklu profilos.