Zināmi Lieldienu konkursa rezultāti

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā noslēdzies Lieldienām veltīts konkurss “Kurp lēksi, Lieldienu zaķēn?”. Bērni tika aicināti veikt erudīcijas uzdevumus, izveidot savu košumzaķi un sacensties tāllēkšanā.

Radošajam konkursam noslēdzoties, noskaidrots, ka mīklu minēšanā un īpašo uzdevumu izpildē vislabāk veicies Megijai Melecei, Jānim Kārkliņam, Karlīnai Kalniņai un Madarai Boževniecei.

Radošo uzdevumu izpildē tika izmantota radošā domāšana – košumzaķi tika veidoti no otrreizējiem materiāliem – olu iepakojumiem, kartona kastēm un krāsainu papīru atgriezumiem. Zaķi ar lielām ūsām, puķainām kleitām un strīpainiem džemperiem gozējas izstādē kā īstas multfilmu zvaigznes.

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas apmeklētāju balsojumā visaugstāko novērtējumu saņēmis Amandas Rubenes garausis, 2. vietā – Odrijas Grašiņas, bet 3. vietā Martas Petrovas košumzaķis.

Zaķu tāllēkšanas sacensībās noskaidrots, ka vislabākie Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas apmeklētāji – tāllēcēji ir Samanta Kreicberga, Marta Petrova, Sanija Nikolajeva un Paula Alekna. Visas meitenes spējušas aizlēkt 8 zaķu pēdas.

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas rīkotajos Lieldienu konkursos un aktivitātēs martā piedalījušies gandrīz 80 bērni. Tiekamies bibliotēkā arī turpmāk!