Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa piedāvā dažādas aktivitātes Latvijas dzimšanas dienas mēnesī

Novembrī svinam, priecājamies un novērtējam mūsu Latviju.

Ir tik labi, ka mums ir savas mājas, sava zeme un brīvība būt! Ir tik labi, ka novembrī jo īpaši domājam par savu Latviju, pat ja citkārt, ikdienas steigā, piemirstam novērtēt to, kas mums dots.

Novērtēt, domāt un runāt par to, cik mums katram Latvija svarīga, var arī rotaļājoties un radoši darbojoties, tamdēļ aicinām ikvienu bērnu un jaunieti iesaistīties Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas novembra aktivitātēs!

Bērnu literatūras nodaļā iespējams piedalīties erudīcijas  konkursā “Mana Latvija – mans lepnums”, darboties radoši –  uzzīmēt, ar ko Latvijā Tu lepojies un kopā veidot Latvijas lepnuma sienu.

Svētku nedēļā no 14. līdz 17. novembrim gatavosim latviskas rokassprādzes.

 No 1. līdz 17. novembrim Jauniešu lasītavā aicinām piedalīties konkursā “Daudz laimes, Latvija”. Kas Tev jādara? Izlozē Latvijas pilsētu, atrodi un uzraksti divus faktus par to un novēlējumu pilsētai Latvijas dzimšanas dienā! Kopā veidosim pilsētu faktu sienu. Veiksmīgākā novēlējuma autoru no 20. līdz 30. novembrim noteiks Jauniešu nodaļas apmeklētāji, balsojot par savu favorītu.

Svētku noskaņu papildinās iespēja spēlēt tematiskas galda spēles par Latviju.

Domāsim un darbosimies novembrī kopā par godu mūsu Latviju!

Informāciju sagatavoja Ogres Centrālās bibliotēkas

Bērnu literatūras nodaļas vadītāja Sandra Nikolajeva