Ogres Centrālā bibliotēka īsteno projektu mobilo izglītojošo pakalpojumu attīstības veicināšanai

Šī gada jūnijā Ogres Centrālā bibliotēka uzsāka Nordplus Pieaugušo izglītības programmas projekta “Mobilo izglītojošo pakalpojumu iespējas” īstenošanu. Ogres Centrālā bibliotēka projektu īsteno sadarbībā ar partneri no Zviedrijas “B-Creative Association”.

Projekta “Mobilo izglītojošo pakalpojumu iespējas” mērķis ir izstrādāt vīziju par bibliotēku mobilo izglītojošo pakalpojumu iespējām, to pilotēšanu un ieviešanas iespējām. Projekta ietvaros radītais būs pamats tālākai idejas attīstīšanai plašākā mērogā.

Oktobra vidū Ogres Centrālajā bibliotēkā viesosies projekta partneri no Zviedrijas “B-Creative Association”. Vizītes laikā tiks apspriesti un diskutēti dažādi jautājumi, kas saistīti ar bibliotēku izglītojošajiem un mobilajiem pakalpojumiem, strādāts pie ideju attīstīšanas, kā arī partneri dosies pieredzes izbraukumā pa Ogres Centrālās bibliotēka mobilās filiālbibliotēkas jeb bibliobusa maršrutiem.

Projekts “Mobilo izglītojošo pakalpojumu iespējas” (Opportunities for Mobile Educational Services”), Nr. NPAD-2023/10405, tiek īstenots Nordplus Pieaugušo izglītības programmas ietvaros.

 

Inga Niedra
Projekta vadītāja
Ogres Centrālā bibliotēka
inga.niedra@ocb.lv