“Pūces skoliņas” nodarbības ukraiņu bērniem

29.septembrī plkst. 17.00 Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa aicina bērnus no Ukrainas, kuri dzīvo Ogrē un tās apkārtnē, uz nodarbību cikla “Pūces skoliņa” pirmo nodarbību “Esi sveika, bibliotēka!”.

Aizvadīta silta un skaistiem notikumiem piepildīta vasara un ir pienācis īstais laiks, lai bērni dotos uz Ogres Centrālo bibliotēku iepazīt plašo grāmatu pasauli. Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa jau otro sezonu pēc kārtas aicina bērnus no Ukrainas, kuri dzīvo Ogrē un tās apkārtnē, uz nodarbību ciklu “Pūces skoliņa”.

Katra mēneša pēdējā piektdienā plkst. 17.00 uz Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļu ir aicināti 3 – 5 gadus veci ukraiņu bērni, lai sirsnīgā atmosfērā kopā ar grāmatām iepazītu bibliotēku, Latvijas svētkus un svētku tradīcijas, meža zvērus, norises dabā dažādos gadalaikos, pasaku valstību, uzzinātu par drošību mājās un uz ielas, kā arī draudzētos.

Apzinīgākos un aktīvākos nodarbību cikla “Pūces skoliņa” apmeklētājus maija izskaņā gaidīs jauks pārsteigums.

Nodarbību cikla “Pūces skoliņa” pirmā nodarbība “Esi sveika, bibliotēka!” notiks 29. septembrī plkst. 17.00 Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā. Nodarbībai nepieciešams pieteikties iepriekš, sūtot ziņu uz numuru: 26418983. Dalība nodarbībās ir bezmaksas.

***

Пройшло ще одне тепле, наповнене гарними подіями та новими враженнями літо, і тепер саме час вирушити до Центральної бібліотеки Огре, щоб познайомитись із книжковим світом.  Відділ дитячої літератури вже вдруге запрошує українських дітей, які мешкають у місті Огре та його околицях на цикл занять «Школа сови».

Останньої П’ятниці кожного місяця о 17.00 запрошуємо до бібліотеки дітей 3-5 років, щоб у теплій атмосфері разом із книжками познайомитися з бібліотекою, дружити, дізнаватися про Латвійські свята та традиції, говорити про лісових звірів Латвії та  природу у різні пори року, побувати в гостях у царстві казок, а також дізнатися про правила безпеки у будинку та на вулиці.

Найсвідоміших і найактивніших відвідувачів по закінченню «Школи сови» наприкінці травня чекає приємний сюрприз!

Побачимося на першому уроці вже 29 вересня о 17:00 у відділенні дитячої літератури Огрської центральної бібліотеки.

Записатися на заняття необхідно заздалегідь, надіславши повідомлення на номер 26418983. Заняття безкоштовні.